Nieuwe hoofdsponsor Sierd Moll makelaars

In het buitengebied van Zuidoost-Friesland kun je pareltjes van vrijstaande woningen vinden. Soms ook zeer geschikt voor de paardenliefhebbers!

Van woonboerderij tot landhuis en van vrijstaande eengezinswoning tot villa. In het buitengebied gelden alleen vaak wel bijzondere wetten en regels voor wonen op het platteland. Dat vraagt om buitengewone kennis en ervaring bij het verkopen van een huis in dit gebied. Sierd Moll Makelaars heeft die kennis in huis. Sterker nog, zij zijn één van de 21 selecte makelaars aangesloten bij het NVM-samenwerkingsverband Buitenstate, een exclusief label voor vrijstaande woningen in het buitengebied. Als Buitenstate makelaar is Sierd Moll Makelaars specialist in de koop en verkoop van vrijstaande huizen op het platteland van Zuidoost Friesland.

Wilt u weten met wie u te maken krijgt bij Sierd Moll Makelaars? Het leuke is dat bij ons een heel team voor u actief is. Anders dan bij de meeste makelaars opereren wij namelijk als team bij iedere aan- of verkoop. Een binnendienst bestaande uit Trienke, Iepie en Petra en een team van makelaars bestaande uit Sierd, Jeannette en Maarten. Alle zes volledig op de hoogte van iedere klant en ieder pand! De voordelen van deze werkwijze liggen in korte lijnen, continuïteit en bereikbaarheid. Ervaar het zelf!

Neem voor het huidige aanbod eens een kijkje op www.sierdmoll.nl