Vraagprogramma 2018

Beste ruiters/amazones,

Wederom gaan wij in 2018 een spetterend outdoor concours organiseren. En wel van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juni. Dit jaar met extra rubrieken zoals de zwaardere dressuurklassen op landelijk niveau.

Het programma is volop in ontwikkeling en het beloven weer drie mooie dagen te gaan worden op het inmiddels bekende terrein aan plan Loevestein aan de rand van het dorp Gorredijk. Vele dorpsgenoten komen kijken en genieten dan ook mee van mooie paardensport.

Voor de ruiters/amazones die in meerdere rubrieken rijden proberen wij er zoveel mogelijk rekening mee te houden dat de starttijden niet te ver uit elkaar komen te liggen.

Voor het BB springen hoog en laag mogen er 2 parcoursen worden gesprongen.

Flexibel springen is toegestaan mits 2 dagen voor aanvang van het concours doorgegeven aan de organisatie.

De organisatie wenst al haar deelnemers een heel fijn, gezellig maar ook zeker een sportief concours toe!

Vraagprogramma dressuur, springen en mennen

Vraagprogramma subtop dressuur
CHG 2014 001

 

Opgeven paarden dressuur/springen/mennen via mailadres paarden@chgorredijk.nl

Opgeven pony’s dressuur/springen via mailadres pony@chgorredijk.nl

Opgeven bixie via mailadres bixie@chgorredijk.nl

Inschrijven kan vanaf 14 juni tot 8 juni 2018 door te mailen naar bovengenoemde mailadressen of via Mijn KNHS.

Het startgeld voor CH Gorredijk kan zonder extra kosten ook op de wedstrijddag zelf worden betaald. Voorkeur gaat uit naar betalen vooraf via de bank op bankrekeningnummer NL74 RABO 0322 9091 04 t.n.v. Stichting Concours Hippique te Gorredijk onder vermelding van naam deelnemer en naam paard.

Op deze wedstrijd zijn de reglementen van de KNHS van toepassing, t.w. het Algemeen Wedstrijdreglement, het Wedstrijdreglement van de betreffende discipline, eventueel aanvullende reglementen en alle daarop gepubliceerde wijzigingen.