Vraagprogramma 2020

Beste ruiters/amazones,

Dit jaar bestaat CH Gorredijk 50 jaar en daarom organiseren we een extra leuk outdoor concours met veel extra activiteiten! En wel van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juni. Dit jaar wederom met de selectie voor het KFPS Men- en dressuurkampioenschap en voor pony dressuurcombinaties selectie voor het Fries Outdoor Kampioenschap.

Het programma is volop in ontwikkeling en het beloven weer drie mooie dagen te gaan worden op het inmiddels bekende terrein aan plan Loevestein aan de rand van het dorp Gorredijk. Vele dorpsgenoten komen kijken en genieten dan ook mee van mooie paardensport.

Voor de ruiters/amazones die in meerdere rubrieken rijden proberen wij er zoveel mogelijk rekening mee te houden dat de starttijden niet te ver uit elkaar komen te liggen.

Voor het BB springen hoog en laag mogen er 2 parcoursen worden gesprongen.

Flexibel springen is toegestaan mits 2 dagen voor aanvang van het concours doorgegeven aan de organisatie.

De organisatie wenst al haar deelnemers een heel fijn, gezellig maar ook zeker een sportief concours toe!

CHG 2014 001

 

Opgeven paarden dressuur/springen/mennen via mailadres paarden@chgorredijk.nl

Opgeven pony’s dressuur/springen via mailadres pony@chgorredijk.nl

Opgeven bixie via mailadres bixie@chgorredijk.nl

Inschrijven kan vanaf 17 mei tot 12 juni 2020 door te mailen naar bovengenoemde mailadressen of via Mijn KNHS.

Het startgeld voor CH Gorredijk kan zonder extra kosten ook op de wedstrijddag zelf worden betaald.
Voorkeur gaat uit naar betalen vooraf via de bank op bankrekeningnummer NL74 RABO 0322 9091 04 t.n.v. Stichting Concours Hippique te Gorredijk onder vermelding van naam deelnemer en naam paard.

Op deze wedstrijd zijn de reglementen van de KNHS van toepassing, t.w. het Algemeen Wedstrijdreglement, het Wedstrijdreglement van de betreffende discipline, eventueel aanvullende reglementen en alle daarop gepubliceerde wijzigingen.