Nieuwe hoofdsponsor: Administratief en fiscaal adviesbureau van der Werf

Nieuwe sponsor!

Administratief en fiscaal adviesbureau van der Werf is al jaren verbonden aan CH Gorredijk en dit jaar zelfs als hoofdsponsor! Zou het zijn omdat Evert Jan graag met zijn kleindochter over een paar jaar mee wil doen aan de Bixie? Of heeft hij vooral zin in het jubileumfeest… Het maakt voor ons niet uit want wij zijn als bestuur natuurlijk extra blij met deze ondersteuning na twee jaren geen concours.

Evert Jan van der Werf is in 1991 zijn eigen onafhankelijke kantoor gestart in Langezwaag. Sinds begin 2019 is zijn zoon Jan Henk hier bij in gestapt wat betekent dat Evert Jan een beetje rustiger aan kan doen. Vader en zoon en hun twee medewerkers werken voor verschillende grote en kleine ondernemers en zzp-ers in het MKB-segment. Een klein en laagdrempelig administratiekantoor waarbij persoonlijk contact met de klant het onderscheid maakt. Zij helpen hun klanten bij:

  • Het voeren van de financiële administratie
  • Opstellen van de jaarrekening
  • Fiscale aangiftes doen
  • Het verzorgen van de loonadministratie
  • Diverse overige advieswerkzaamheden

Met de ruime kennis en ervaring van Evert Jan en de nieuwe frisse ideeën van Jan Henk helpen ze iedere ondernemer met de financiën. Hun motto is “Tied is jild” (tijd is geld). Ondernemers zijn graag met de dingen bezig waar ze goed in zijn en dat is meestal niet de boekhouding. Ze ontzorgen de ondernemer daar graag in. Zo kan iedereen zich bezig  houden met zijn eigen specialiteiten.

Evert Jan heeft vroeger zelf nog actief pony en paard gereden en was meerdere malen in actie in de springring op CH Gorredijk. Toen nog op het gezellige terrein van manege Dekema. Tijdens dit interview kwamen er mooie herinneringen naar boven. Hopelijk zien we Evert Jan of Jan Henk over een paar jaar ook met hun (klein)dochter in actie…