Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018, geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Natuurlijk vinden wij privacy belangrijk. En gaan we uiteraard zorgvuldig met jullie gegevens om.

Mocht je het niet wenselijk vinden dat er foto’s van jou of je naam in publicaties van Concours Hippique Gorredijk worden genoemd? Geeft dit dan voor aanvang van het concours schriftelijk aan via het secretariaat.

Tijdens het concours zijn er verschillende fotografen aanwezig op zelfstandige basis. Het concours is niet verantwoordelijk voor de publicaties van deze fotografen. Indien je niet gefotografeerd wil worden geef dit dan aan bij de fotograaf die op dat moment aanwezig is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *